Video: Natasja Froger staat versteld van deze held in BN'ers in het ziekenhuis

Video: Natasja Froger staat versteld van deze held in BN'ers in het ziekenhuis

Woensdag 25 mei 2022 om 16:05

Tijdens de aflevering van vanavond (woensdag 25 mei) zien we een jongen die in het gips moet. Hij kiest voor de kleuren blauw en geel vanwege de oorlog in Oekraïne. Natasja Froger, die een van de BN'ers is die meeloopt in het ziekenhuis, vindt dit een heldenuitspraak: "Wat een ongelooflijke held", zegt ze over de jongen. Bekijk het fragment hieronder.

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Video: <em>Natasja Froger</em> staat versteld van deze held in <em>BN'ers in het ziekenhuis</em> Tijdens de aflevering van vanavond (woensdag 25 mei) zien we een jongen die in het gips moet. Hij kiest voor de kleuren blauw en geel vanwege de oorlog in Oekraïne. Natasja Froger, die een van de BN'ers is die meeloopt in het ziekenhuis, vindt dit een heldenuitspraak: "Wat een ongelooflijke held", zegt ze over de jongen. Bekijk het fragment hieronder. BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Yolanthe Cabau en Xess Xava bezoeken zieke oma Sylvia Sneijder Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's