Ruben Schaken in Khalid & Sophie over wat het Feyenoord-legioen zo bijzonder maakt

Ruben Schaken in Khalid & Sophie over wat het Feyenoord-legioen zo bijzonder maakt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 25 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Ruben Schaken in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over wat het <em>Feyenoord-legioen</em> zo bijzonder maakt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 25 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Khalid & Sophie staat vandaag volledig in het teken van de Conference League-finale waarin Feyenoord speelt tegen AS Roma. Oud-voetballer Ruben Schaken vertelt wat het legioen van Feyenoord zo bijzonder maakt. 'Je staat in de Kuip in die tunnel, je hoort dan nog niets, maar als die dan opengaat... (...) Er komen dan extra krachten los.' De wedstrijd AS Roma - Feyenoord is woensdag 25 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.
Talkshow :
Ruben Schaken in Khalid & Sophie over wat het Feyenoord-legioen zo bijzonder maakt

Khalid & Sophie staat vandaag volledig in het teken van de Conference League-finale waarin Feyenoord speelt tegen AS Roma. Oud-voetballer Ruben Schaken vertelt wat het legioen van Feyenoord zo bijzonder maakt. 'Je staat in de Kuip in die tunnel, je hoort dan nog niets, maar als die dan opengaat... (...) Er komen dan extra krachten los.'

De wedstrijd AS Roma - Feyenoord is woensdag 25 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's