John de Bever eens met stelling HLF8: "Feyenoord heeft nu al beter seizoen gedraaid dan Ajax"

John de Bever eens met stelling HLF8: "Feyenoord heeft nu al beter seizoen gedraaid dan Ajax"

Feyenoord speelt vanavond de kampioenswedstrijd van de Conference League tegen AS Roma. De stelling in de studio luidt: Feyenoord heeft nu al een beter seizoen gedraaid dan Ajax. John de Bever stemt luidkeels in: "Dat is zo, tuurlijk. En vanavond winnen ze dus dan is het helemaal goed."

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>John de Bever</em> eens met stelling <em>HLF8</em>: &quot;Feyenoord heeft nu al beter seizoen gedraaid dan Ajax&quot; Feyenoord speelt vanavond de kampioenswedstrijd van de Conference League tegen AS Roma. De stelling in de studio luidt: Feyenoord heeft nu al een beter seizoen gedraaid dan Ajax. John de Bever stemt luidkeels in: "Dat is zo, tuurlijk. En vanavond winnen ze dus dan is het helemaal goed." HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Miljuschka Witzenhausen in HLF8 over self love: "Benoem de positieve dingen" Bekijk deze video » HLF8: Miljuschka Witzenhausen bespreekt nieuwe insteek van Obese Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op John de Bever eens met stelling HLF8: "Feyenoord heeft nu al beter seizoen gedraaid dan Ajax" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV