Cyriel Dessers over nummer 'Oh Arne' voor Arne Slot: "Mooi, emotioneel nummer" (video)

Cyriel Dessers over nummer 'Oh Arne' voor Arne Slot: "Mooi, emotioneel nummer" (video)

Arne Slot heeft zich behoorlijk bewezen als trainer bij Feyenoord. Ook de spelers zijn enorm blij met hem: "Hij is goed in de communicatie, heel eerlijk." Het is niet alleen serieus, het nummer 'Oh Arne' wat voor Slot is gemaakt ter ere van de kampioenswedstrijd, valt in de smaak bij de spelers: "Mooi, het is een vrij emotioneel lied, maar wel leuk om te horen", aldus Cyriel Dessers.

Bekijk de video van KIJK hieronder.

<em>Cyriel Dessers</em> over nummer <em>'Oh Arne'</em> voor Arne Slot: &quot;Mooi, emotioneel nummer&quot; (video) Arne Slot heeft zich behoorlijk bewezen als trainer bij Feyenoord. Ook de spelers zijn enorm blij met hem: "Hij is goed in de communicatie, heel eerlijk." Het is niet alleen serieus, het nummer 'Oh Arne' wat voor Slot is gemaakt ter ere van de kampioenswedstrijd, valt in de smaak bij de spelers: "Mooi, het is een vrij emotioneel lied, maar wel leuk om te horen", aldus Cyriel Dessers. Bekijk de video van KIJK hieronder. Bekijk ook Luuk Ikink over kampioenswedstrijd: "Feyenoord maakt geen schijn van kans" (video) Bekijk deze video » John de Bever eens met stelling HLF8: "Feyenoord heeft nu al beter seizoen gedraaid dan Ajax" Bekijk deze video » Video: Wim Kieft en Kees Jansma onder politiebegeleiding naar stadion door top beveiliger Bertus Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Cyriel Dessers over nummer 'Oh Arne' voor Arne Slot: "Mooi, emotioneel nummer" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV