Khalid & Sophie gemist? Tafelgasten voorspellen wat Feyenoord doet: "4-1"

Khalid & Sophie gemist? Tafelgasten voorspellen wat Feyenoord doet: "4-1"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 25 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Tafelgasten voorspellen wat Feyenoord doet: &quot;4-1&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 25 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De spanning is al om te snijden voor de kampioenswedstrijd AS Roma - Feyenoord. De tafelgasten van Khalid & Sophie voorspellen wat het vanavond gaat worden. Waar de een enorm pessimistisch is, heeft de ander er veel vertrouwen in: "4-1 voor Feyenoord." De wedstrijd AS Roma - Feyenoord is woensdag 25 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Tafelgasten voorspellen wat Feyenoord doet: "4-1"

De spanning is al om te snijden voor de kampioenswedstrijd AS Roma - Feyenoord. De tafelgasten van Khalid & Sophie voorspellen wat het vanavond gaat worden. Waar de een enorm pessimistisch is, heeft de ander er veel vertrouwen in: "4-1 voor Feyenoord."

De wedstrijd AS Roma - Feyenoord is woensdag 25 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's