Khalid & Sophie gemist? Tafelgasten voorspellen wat Feyenoord doet: "4-1"

Khalid & Sophie gemist? Tafelgasten voorspellen wat Feyenoord doet: "4-1"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 25 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Tafelgasten voorspellen wat Feyenoord doet: &quot;4-1&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 25 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De spanning is al om te snijden voor de kampioenswedstrijd AS Roma - Feyenoord. De tafelgasten van Khalid & Sophie voorspellen wat het vanavond gaat worden. Waar de een enorm pessimistisch is, heeft de ander er veel vertrouwen in: "4-1 voor Feyenoord." De wedstrijd AS Roma - Feyenoord is woensdag 25 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Khalid & Sophie met Lilian Marijnissen: 'Kon geen kaartjes krijgen voor Feyenoord' (video) Bekijk deze video » Khalid & Sophie: 'Alle verslaggevers RTV Rijnmond zijn aan het werk, niemand is vrij' Bekijk deze video » Ruben Schaken in Khalid & Sophie over wat het Feyenoord-legioen zo bijzonder maakt Bekijk deze video » Diederik Gommers in Khalid & Sophie: 'Feyenoord-fan ben je niet voor je lol' (video) Bekijk deze video » Ruben Schaken in Khalid & Sophie: 'Arne Slot heeft hecht team gemaakt van Feyenoord' Bekijk deze video »
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Tafelgasten voorspellen wat Feyenoord doet: "4-1"

De spanning is al om te snijden voor de kampioenswedstrijd AS Roma - Feyenoord. De tafelgasten van Khalid & Sophie voorspellen wat het vanavond gaat worden. Waar de een enorm pessimistisch is, heeft de ander er veel vertrouwen in: "4-1 voor Feyenoord."

De wedstrijd AS Roma - Feyenoord is woensdag 25 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Khalid & Sophie gemist? Tafelgasten voorspellen wat Feyenoord doet: "4-1" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV