Robin van Persie met veel lof over Arne Slot: "Fantastische trainer" (video)

Robin van Persie met veel lof over Arne Slot: "Fantastische trainer" (video)

Feyenoord speelt vanavond de kampioenswedstrijd uit de Conference League tegen AS Roma. Trainer Arne Slot heeft een mooie prestatie geleverd met het team, dat beaamt ook Robin van Persie: "Fantastische trainer. Sinds de dag dat hij er is, is hij duidelijk geweest over zijn tactische plan."

De wedstrijd AS Roma - Feyenoord is woensdag 25 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

<em>Robin van Persie</em> met veel lof <em>over Arne Slot</em>: &quot;Fantastische trainer&quot; (video) Feyenoord speelt vanavond de kampioenswedstrijd uit de Conference League tegen AS Roma. Trainer Arne Slot heeft een mooie prestatie geleverd met het team, dat beaamt ook Robin van Persie: "Fantastische trainer. Sinds de dag dat hij er is, is hij duidelijk geweest over zijn tactische plan." De wedstrijd AS Roma - Feyenoord is woensdag 25 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting AS Roma - Feyenoord (finale Conference League) Bekijk deze video » John de Bever eens met stelling HLF8: "Feyenoord heeft nu al beter seizoen gedraaid dan Ajax" Bekijk deze video » Video: Wim Kieft en Kees Jansma onder politiebegeleiding naar stadion door top beveiliger Bertus Bekijk deze video » Cyriel Dessers over nummer 'Oh Arne' voor Arne Slot: "Mooi, emotioneel nummer" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Robin van Persie met veel lof over Arne Slot: "Fantastische trainer" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV