Medina Schuurman over Isa Hoes: "Ze is een beetje verliefd" (video)

Medina Schuurman over Isa Hoes: "Ze is een beetje verliefd" (video)

Isa Hoes lijkt weer gelukkig in de liefde, tijdens de podcast Praktijk Isa en Medina, lijkt Medina een beetje loslippig: "Ze is een beetje verliefd."

Medina Schuurman over <em>Isa Hoes</em>: &quot;Ze is een beetje verliefd&quot; (video) Isa Hoes lijkt weer gelukkig in de liefde, tijdens de podcast Praktijk Isa en Medina, lijkt Medina een beetje loslippig: "Ze is een beetje verliefd." VerliefdMedina Schuurman maakt het geheim bekend waardoor Isa het niet meer kan ontkennen: "Ze is een beetje verliefd." Isa wordt direct rood en kijkt schuldig. Er hangt liefde in de lucht! Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Donderdag in Slokje Teveel? Hoeveel glazen schenk je uit een fles? (video) Bekijk deze video » Zien: Isa Hoes en Merlijn Kamerling schrijven boek om mensen te helpen met rouwverwerking Bekijk deze video » Koffietijd: Isa Hoes en zoon Merlijn schreven samen het boek Je bent niet alleen Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Verliefd
Medina Schuurman maakt het geheim bekend waardoor Isa het niet meer kan ontkennen: "Ze is een beetje verliefd." Isa wordt direct rood en kijkt schuldig. Er hangt liefde in de lucht!

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Medina Schuurman over Isa Hoes: "Ze is een beetje verliefd" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV