Openingsceremonie AS Roma - Feyenoord maakt weinig indruk op Wim Kieft en Kees Jansma (video)

Openingsceremonie AS Roma - Feyenoord maakt weinig indruk op Wim Kieft en Kees Jansma (video)

De openingsceremonie van de kampioenswedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord maakt weinig indruk op Wim Kieft en Kees Jasnma: "Dit irriteert me, alle aandacht moet gericht op de speler zijn. Ik wil die spelers zien!"

De wedstrijd AS Roma - Feyenoord is woensdag 25 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Openingsceremonie <em>AS Roma - Feyenoord</em> maakt weinig indruk op <em>Wim Kieft</em> en Kees Jansma (video) De openingsceremonie van de kampioenswedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord maakt weinig indruk op Wim Kieft en Kees Jasnma: "Dit irriteert me, alle aandacht moet gericht op de speler zijn. Ik wil die spelers zien!" De wedstrijd AS Roma - Feyenoord is woensdag 25 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting AS Roma - Feyenoord (finale Conference League) Bekijk deze video » Video: Wim Kieft en Kees Jansma onder politiebegeleiding naar stadion door top beveiliger Bertus Bekijk deze video » Robin van Persie met veel lof over Arne Slot: "Fantastische trainer" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Openingsceremonie AS Roma - Feyenoord maakt weinig indruk op Wim Kieft en Kees Jansma (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV