Wim Kieft te spreken over Rick Karsdorp: "Maar één beter op die plek en dat is Dumfries" (video)

Wim Kieft te spreken over Rick Karsdorp: "Maar één beter op die plek en dat is Dumfries" (video)

Wim Kieft is te spreken over Rick Karsdorp die speelt voor AS Roma in de kampioenswedstrijd tegen feyenoord: "Er is er maar één beter in Nederland op die plek en dat is Dumfries."

De wedstrijd AS Roma - Feyenoord is woensdag 25 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

<em>Wim Kieft</em> te spreken over <em>Rick Karsdorp</em>: &quot;Maar één beter op die plek en dat is Dumfries&quot; (video) Wim Kieft is te spreken over Rick Karsdorp die speelt voor AS Roma in de kampioenswedstrijd tegen feyenoord: "Er is er maar één beter in Nederland op die plek en dat is Dumfries." De wedstrijd AS Roma - Feyenoord is woensdag 25 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting AS Roma - Feyenoord (finale Conference League) Bekijk deze video » Zien: Arne Slot reageert met glimlach op videoboodschap Louis van Gaal Bekijk deze video » Openingsceremonie AS Roma - Feyenoord maakt weinig indruk op Wim Kieft en Kees Jansma (video) Bekijk deze video » AS Roma - Feyenoord: 1-0 door Nicolo Zaniolo Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wim Kieft te spreken over Rick Karsdorp: "Maar één beter op die plek en dat is Dumfries" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV