BN'ers in het ziekenhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

BN'ers in het ziekenhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending
BN'ers in het ziekenhuis: patiënt stopt met ademen

BN'ers in het ziekenhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending De stage van de vier bekende Nederlanders in BN'ers in het ziekenhuis nadert zijn einde, maar dat betekent niet dat de aandacht mag verslappen. In deze aflevering wacht hen weer enkele heftige momenten. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Natasja Froger staat versteld van deze held in BN'ers in het ziekenhuis Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis: Natasja helpt met gips Damian (12) in kleuren Oekraïne Bekijk deze video » NarcoseCaroline van der Plas staat nuchter in het leven, maar ze schrikt zich helemaal wezenloos als ze er tijdens haar dienst in de OK achter komt dat een patiënt stopt met ademen op het moment dat ze onder narcose gebracht wordt. Natasja Froger heeft haar draai op de spoedeisende hulp inmiddels helemaal gevonden. WassenAan het einde van haar dienst zoekt Natasja een bekende patiënt op die haar diep heeft geraakt. Rachel Hazes maakt de balans wat betreft haar prikangst op en Philippe Geubels heeft vandaag zijn allerlaatste dienst op ouderengeneeskunde. Hij wil zijn laatste grens opzoeken: iemand volledig wassen. Bekijk ook BN'ers in het ziekenhuis gemist? Rachel Hazes voert gesprek met longkanker-patiënt Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis: Philippe Geubels vertelt moppen aan jonge patiënt Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De stage van de vier bekende Nederlanders in BN'ers in het ziekenhuis nadert zijn einde, maar dat betekent niet dat de aandacht mag verslappen. In deze aflevering wacht hen weer enkele heftige momenten.

Narcose
Caroline van der Plas staat nuchter in het leven, maar ze schrikt zich helemaal wezenloos als ze er tijdens haar dienst in de OK achter komt dat een patiënt stopt met ademen op het moment dat ze onder narcose gebracht wordt. Natasja Froger heeft haar draai op de spoedeisende hulp inmiddels helemaal gevonden.

Wassen
Aan het einde van haar dienst zoekt Natasja een bekende patiënt op die haar diep heeft geraakt. Rachel Hazes maakt de balans wat betreft haar prikangst op en Philippe Geubels heeft vandaag zijn allerlaatste dienst op ouderengeneeskunde. Hij wil zijn laatste grens opzoeken: iemand volledig wassen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van BN'ers in het ziekenhuis

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op BN'ers in het ziekenhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV