Zien: Kate Moss ontkent te zijn geduwd door Johnny Depp tijdens rechtszaak Amber Heard

Zien: Kate Moss ontkent te zijn geduwd door Johnny Depp tijdens rechtszaak Amber Heard

Tijdens de veelbesproken zaak tussen Johnny Depp en Amber Heard heeft Kate Moss via een video verbinding een verklaring afgelegd waarin ze ontkent geduwd te zijn door Depp.

Zien: <em>Kate Moss</em> ontkent te zijn geduwd door <em>Johnny Depp</em> tijdens rechtszaak Amber Heard Tijdens de veelbesproken zaak tussen Johnny Depp en Amber Heard heeft Kate Moss via een video verbinding een verklaring afgelegd waarin ze ontkent geduwd te zijn door Depp. TrapAmber Heard heeft eerder in een verklaring gezegd dat Depp, Kate Moss van de trap zou hebben geduwd. Moss komt nu zelf aan het woord met een hele andere uitleg. In die verklaring ontkent zij te zijn geduwd door Depp, hij zou haar zelfs geholpen hebben toen zij van de trap viel. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Zien: Kate Moss opgeroepen als getuige in zaak Johnny Depp en Amber Heard Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Trap
Amber Heard heeft eerder in een verklaring gezegd dat Depp, Kate Moss van de trap zou hebben geduwd. Moss komt nu zelf aan het woord met een hele andere uitleg. In die verklaring ontkent zij te zijn geduwd door Depp, hij zou haar zelfs geholpen hebben toen zij van de trap viel.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's