Johan Derksen in Vandaag Inside onder de indruk van pikante foto Heleen van Royen

Johan Derksen in Vandaag Inside onder de indruk van pikante foto Heleen van Royen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 25 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>Vandaag Inside</em> onder de indruk van pikante foto <em>Heleen van Royen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 25 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Heleen van Royen staat er bekend om niet preuts te zijn in haar uitingen. Zo maakt ze geregeld foto's waarop haar benen wijd staan. Johan Derksen kijkt vol bewondering naar de pikante foto: "Kan ik daar een afdrukje van krijgen?" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Heleen van Royen in Vandaag Inside: ‘Vriendin had zaad Patrick Kluivert in vriezer’ Bekijk deze video » Vandaag Inside: moeder Ron Jans zou gas geven als ze Johan Derksen tegenkomt Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Heleen van Royen staat er bekend om niet preuts te zijn in haar uitingen. Zo maakt ze geregeld foto's waarop haar benen wijd staan. Johan Derksen kijkt vol bewondering naar de pikante foto: "Kan ik daar een afdrukje van krijgen?"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in Vandaag Inside onder de indruk van pikante foto Heleen van Royen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV