Slechtste chauffeur van Nederland: Wassima gezakt, auto kapot na ingrepen en botsing

Slechtste chauffeur van Nederland: Wassima gezakt, auto kapot na ingrepen en botsing

Wassima doet in De slechtste chauffeur van Nederland eindexamen en ze begint voor haar doen redelijk goed. Maar op een gegeven moment gaat het helemaal mis. Er moet meerdere keren worden ingegrepen als de wegpiraat achter het stuur zit. Dan parkeert ze tegen een boom en weet ze zelfs de auto zo kapot te maken, dat deze niets meer doet. Het is dan ook geen grote verrassing dat ze is gezakt…

Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder.

De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Slechtste chauffeur van Nederland</em>: Wassima gezakt, auto kapot na ingrepen en botsing Wassima doet in De slechtste chauffeur van Nederland eindexamen en ze begint voor haar doen redelijk goed. Maar op een gegeven moment gaat het helemaal mis. Er moet meerdere keren worden ingegrepen als de wegpiraat achter het stuur zit. Dan parkeert ze tegen een boom en weet ze zelfs de auto zo kapot te maken, dat deze niets meer doet. Het is dan ook geen grote verrassing dat ze is gezakt… Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder. De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Slechtste chauffeur van Nederland: brokkenpiloot Bradley krijgt tik van zijn bijrijder Bekijk deze video » De Slechtste Chauffeur van Nederland-jury mega streng voor Joey (video) Bekijk deze video »
TV :
Slechtste chauffeur van Nederland: Wassima gezakt, auto kapot na ingrepen en botsing

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV