RTL Ontbijtnieuws: Robbie Kammeijer enorm vereerd dat hij Jan de Hoop opvolgt

RTL Ontbijtnieuws: Robbie Kammeijer enorm vereerd dat hij Jan de Hoop opvolgt

Jan de Hoop is hét gezicht van het RTL Ontbijtnieuws, maar de nieuwslezer heeft eerder al aangekondigd dat hij dit jaar stopt. Robbie Kammeijer neemt het stokje over van de markante presentator. “Dat ik hem mag opvolgen vind ik een enorme eer. Die druk op mijn schouders voel ik wel een beetje, het zijn wel grote schoenen om te vullen, maar het zijn ook schoenen die op een hele leuke plek staan.”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Ontbijtnieuws</em>: Robbie Kammeijer enorm vereerd dat hij Jan de Hoop opvolgt Jan de Hoop is hét gezicht van het RTL Ontbijtnieuws, maar de nieuwslezer heeft eerder al aangekondigd dat hij dit jaar stopt. Robbie Kammeijer neemt het stokje over van de markante presentator. “Dat ik hem mag opvolgen vind ik een enorme eer. Die druk op mijn schouders voel ik wel een beetje, het zijn wel grote schoenen om te vullen, maar het zijn ook schoenen die op een hele leuke plek staan.” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's