Vandaag Inside: moeder Ron Jans zou gas geven als ze Johan Derksen tegenkomt

Vandaag Inside: moeder Ron Jans zou gas geven als ze Johan Derksen tegenkomt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 25 mei. Je kunt deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

In Vandaag Inside praat Johan Derksen over een nogal heftige uitspraak van de moeder van Ron Jans. Zij heeft namelijk eerder laten weten dat ze gas zou geven, als ze de voetbalanalist tegen zou komen. Derksen snapt dat best, aangezien hij eerder behoorlijk negatief heeft gesproken over Jans. “Maar de familie moet er maar groot in zijn, want pa heeft een baan in de openbaarheid.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>: moeder Ron Jans zou gas geven als ze Johan Derksen tegenkomt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 25 mei. Je kunt deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In Vandaag Inside praat Johan Derksen over een nogal heftige uitspraak van de moeder van Ron Jans. Zij heeft namelijk eerder laten weten dat ze gas zou geven, als ze de voetbalanalist tegen zou komen. Derksen snapt dat best, aangezien hij eerder behoorlijk negatief heeft gesproken over Jans. “Maar de familie moet er maar groot in zijn, want pa heeft een baan in de openbaarheid.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's