Pieter Omtzigt (Op1): 'Belastingdienst heeft naast racisme minstens 13 wetten overtreden'

Pieter Omtzigt (Op1): 'Belastingdienst heeft naast racisme minstens 13 wetten overtreden'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 25 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Pieter Omtzigt en Sylvana Simons praten bij Op1 over de Belastingdienst, wat daar allemaal is misgegaan in onder meer de toeslagenaffaire. Inmiddels is bekend dat de Belastingdienst zich schuldig heeft gemaakt aan institutioneel racisme. Maar volgens Omtzigt is dit slechts een onderdeel van alle misstappen. “Ze hebben minstens dertien wetten overtreden, en dan heb ik de wetten die over discriminatie gaan er nog niet bij.”

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Pieter Omtzigt (<em>Op1</em>): 'Belastingdienst heeft naast racisme minstens 13 wetten overtreden' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 25 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Pieter Omtzigt en Sylvana Simons praten bij Op1 over de Belastingdienst, wat daar allemaal is misgegaan in onder meer de toeslagenaffaire. Inmiddels is bekend dat de Belastingdienst zich schuldig heeft gemaakt aan institutioneel racisme. Maar volgens Omtzigt is dit slechts een onderdeel van alle misstappen. “Ze hebben minstens dertien wetten overtreden, en dan heb ik de wetten die over discriminatie gaan er nog niet bij.” Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Pieter Omtzigt (Op1): 'Belastingdienst heeft naast racisme minstens 13 wetten overtreden'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV