The Passion Hemelvaart gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Passion Hemelvaart gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Special: The Passion Hemelvaart

The Passion Hemelvaart gemist? Bekijk hier de hele uitzending The Passion is al jaren een groot succes op Witte Donderdag, vlak voor Pasen. Vanavond krijgt dat evenement voor het eerst een vervolg met The Passion Hemelvaart. KRO-NCRV en de Protestantse Kerk Nederland willen de kijker kennis laten maken met het verhaal van Hemelvaart, het ultieme verhaal over vertrouwen. Alle fragmenten uit deze uitzending The Passion Hemelvaart: Bekijk een deel van 'Jouw Land is mijn Land' Bekijk deze video » The Passion Hemelvaart gemist? Thomas Cammaert (Petrus) zingt Goud (video) Bekijk deze video » The Passion Hemelvaart: Kim-Lian van der Meij en Noortje Herlaar zingen Ik Vertrouw (video) Bekijk deze video » The Passion Hemelvaart: Noortje Herlaar (Maria) zingt Jouw land is mijn land (video) Bekijk deze video » The Passion Hemelvaart gemist? o.a. Soy Kroon (Jezus) zingt Ken Je Mij (video) Bekijk deze video » Video: Kim-Lian van der Meij (Maria Magdalena) zingt Ze huilt maar ze lacht in The Passion Hemelvaart Bekijk deze video » Video: Cast The Passion Hemelvaart zingt themalied Alles Komt Goed Bekijk deze video » FeestdagAl sinds de middeleeuwen is Hemelvaartsdag een officieel erkende christelijke feestdag, maar de betekenis van deze dag is lang niet bij iedereen bekend. The Passion Hemelvaart gaat door waar de paasvertelling eindigt. Het vertelt het verhaal van Jezus die is opgestaan en aan zijn discipelen vraagt zijn werk voort te zetten. Ook The Passion Hemelvaart krijgt een actuele lading en de bekende hits zullen niet ontbreken. CastIn The Passion Hemelvaart wordt het vanuit drie perspectieven verteld: Petrus (Thomas Cammaert), de verteller (Ruud de Wild) en Maria Magdalena (Kim-Lian van der Meij). Zij wordt vergezeld door Maria (Noortje Herlaar) en de discipelen. Maria Magdalena is de eerste die ontdekt dat het graf van Jezus (Soy Kroon) leeg is en heeft het eerste contact met hem na zijn kruisiging. Ze krijgt de boodschap om samen met de discipelen het werk voort te zetten. Bekijk ook Indrukwekkende finale The Passion 2022: Soy Kroon (Jezus) zingt Alles Komt Goed (video) Bekijk deze video » Media Inside: Thijs Römer en Marcel van Roosmalen branden The Passion totaal af Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

The Passion is al jaren een groot succes op Witte Donderdag, vlak voor Pasen. Vanavond krijgt dat evenement voor het eerst een vervolg met The Passion Hemelvaart. KRO-NCRV en de Protestantse Kerk Nederland willen de kijker kennis laten maken met het verhaal van Hemelvaart, het ultieme verhaal over vertrouwen.

Feestdag
Al sinds de middeleeuwen is Hemelvaartsdag een officieel erkende christelijke feestdag, maar de betekenis van deze dag is lang niet bij iedereen bekend. The Passion Hemelvaart gaat door waar de paasvertelling eindigt. Het vertelt het verhaal van Jezus die is opgestaan en aan zijn discipelen vraagt zijn werk voort te zetten. Ook The Passion Hemelvaart krijgt een actuele lading en de bekende hits zullen niet ontbreken.

Cast
In The Passion Hemelvaart wordt het vanuit drie perspectieven verteld: Petrus (Thomas Cammaert), de verteller (Ruud de Wild) en Maria Magdalena (Kim-Lian van der Meij). Zij wordt vergezeld door Maria (Noortje Herlaar) en de discipelen. Maria Magdalena is de eerste die ontdekt dat het graf van Jezus (Soy Kroon) leeg is en heeft het eerste contact met hem na zijn kruisiging. Ze krijgt de boodschap om samen met de discipelen het werk voort te zetten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Passion

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Passion Hemelvaart gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV