Love is in the Air gemist? Pedro herenigt met zijn twee zussen

Love is in the Air gemist? Pedro herenigt met zijn twee zussen

Donderdag 26 mei 2022 om 10:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Love is in the Air van woensdag 26 mei. Je kunt de hele uitzending van Love is in the Air terugkijken via Gids.tv.

<em>Love is in the Air</em> gemist? Pedro herenigt met zijn twee zussen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Love is in the Air van woensdag 26 mei. Je kunt de hele uitzending van Love is in the Air terugkijken via Gids.tv. Pedro, die uit een gezin van tien broers en zussen kwam, is nog maar met twee zussen over. Die wonen nu in Peru en dat is heel ver weg. Robert ten Brink helpt Pedro om daar te komen en heeft ook nog een mooie verrassing in petto. Bekijk het fragment van Love is in the Air hierboven. Je kunt alle afleveringen van Love Is in the Air terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Love Is in the Air gemist? Emotioneel facetime gesprek in Peru (video) Bekijk deze video » Love is in the Air: Familieman Pedro hoopt op hereniging met broers & zussen (video) Bekijk deze video »
TV :
Love is in the Air gemist? Pedro herenigt met zijn twee zussen

Pedro, die uit een gezin van tien broers en zussen kwam, is nog maar met twee zussen over. Die wonen nu in Peru en dat is heel ver weg. Robert ten Brink helpt Pedro om daar te komen en heeft ook nog een mooie verrassing in petto.

Bekijk het fragment van Love is in the Air hierboven. Je kunt alle afleveringen van Love Is in the Air terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's