BEAU: Minister Robbert Dijkgraaf wil vertrouwen in wetenschap herstellen

BEAU: Minister Robbert Dijkgraaf wil vertrouwen in wetenschap herstellen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>BEAU</em>: Minister Robbert Dijkgraaf wil vertrouwen in wetenschap herstellen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Minister Robbert Dijkgraaf wil het vertrouwen van de Nederlander in de wetenschap herstellen: "We spelen een belangrijke rol op het wereldtoneel. Wetenschappers willen op allerlei wijzen hun kennis verspreiden: "Er zijn zelfs mensen die op de markt gaan staan, daar moet je ook veel respect voor hebben." Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BEAU: Minister Robbert Dijkgraaf wil vertrouwen in wetenschap herstellen

Minister Robbert Dijkgraaf wil het vertrouwen van de Nederlander in de wetenschap herstellen: "We spelen een belangrijke rol op het wereldtoneel. Wetenschappers willen op allerlei wijzen hun kennis verspreiden: "Er zijn zelfs mensen die op de markt gaan staan, daar moet je ook veel respect voor hebben."

Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's