Heleen van Royen na uitzending Vandaag Inside: "Dit was een rare uitzending!"

Heleen van Royen na uitzending Vandaag Inside: "Dit was een rare uitzending!"

Wilfred Genee blikt zoals altijd met de gast van de dag terug op de uitzending van Vandaag Inside. Ditmaal was dit dus Heleen van Royen, die de uitzending typeert als "raar".

<em>Heleen van Royen</em> na uitzending <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Dit was een rare uitzending!&quot; Wilfred Genee blikt zoals altijd met de gast van de dag terug op de uitzending van Vandaag Inside. Ditmaal was dit dus Heleen van Royen, die de uitzending typeert als "raar". "Er zal meegespeeld hebben dat er iets op het andere net was", stelt Van Royen, die ook zegt dat Genee er niet helemaal bij was. Volgens Van Royen is haar verhaal over Kluivert niet zo gek: "Er zijn wel veel gekkere dingen hoor, in Nederland." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Er zal meegespeeld hebben dat er iets op het andere net was", stelt Van Royen, die ook zegt dat Genee er niet helemaal bij was. Volgens Van Royen is haar verhaal over Kluivert niet zo gek: "Er zijn wel veel gekkere dingen hoor, in Nederland."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's