Teun Kapitein, alias Teun Föhn, schittert in realityserie over Urk

Teun Kapitein, alias Teun Föhn, schittert in realityserie over Urk

Teun Kapitein, alias Teun Föhn, schittert in realityserie over Urk Teun Kapitein, alias Teun Föhn, is een van de blikvangers in de nieuwe realityserie URK! Samen met Nelie Bakker, een van de andere inwoners die gevolgd wordt, is hij te gast bij Daphne Bunskoek in 5 uur Live. Ze spreken over 'on the kost' gaan om 13 uur, wat betekent dat alle winkels dicht gaan en alle bedrijven sluiten omdat de inwoners van het vissersdorp een warme maaltijd gaan nuttigen. Het openbare leven komt vrijwel geheel tot stilstand. Bekijk het hele fragment. Bekijk ook Hoe is het leven op Urk? Bekijk deze video »
TV :
Teun Kapitein, alias Teun Föhn, schittert in realityserie over Urk

Teun Kapitein, alias Teun Föhn, is een van de blikvangers in de nieuwe realityserie URK! Samen met Nelie Bakker, een van de andere inwoners die gevolgd wordt, is hij te gast bij Daphne Bunskoek in 5 uur Live. Ze spreken over 'on the kost' gaan om 13 uur, wat betekent dat alle winkels dicht gaan en alle bedrijven sluiten omdat de inwoners van het vissersdorp een warme maaltijd gaan nuttigen. Het openbare leven komt vrijwel geheel tot stilstand. Bekijk het hele fragment.

Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Teun Kapitein, alias Teun Föhn, schittert in realityserie over Urk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV