Temptation Island: Love or Leave: Ivo in tranen als hij ziet dat Maris in paniek is

Temptation Island: Love or Leave: Ivo in tranen als hij ziet dat Maris in paniek is

Ivo is helemaal van slag door beelden die hij te zien krijgt van zijn vriendin in Temptation Island: Love or Leave. Niet omdat zij vreemdgaat, maar door de paniek die hij in haar ogen ziet. Er ligt een andere man naast haar, maar dat maakt Ivo niets uit. Hij is in tranen omdat hij ziet dat zijn geliefde overstuur is. “Het kan natuurlijk te maken hebben met dingen die ze heeft gezien van mij en Esme.”

Bekijk de beelden van Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder.

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Temptation Island: Love or Leave bekijken bij Gids.tv.

<em>Temptation Island: Love or Leave</em>: Ivo in tranen als hij ziet dat Maris in paniek is Ivo is helemaal van slag door beelden die hij te zien krijgt van zijn vriendin in Temptation Island: Love or Leave. Niet omdat zij vreemdgaat, maar door de paniek die hij in haar ogen ziet. Er ligt een andere man naast haar, maar dat maakt Ivo niets uit. Hij is in tranen omdat hij ziet dat zijn geliefde overstuur is. “Het kan natuurlijk te maken hebben met dingen die ze heeft gezien van mij en Esme.” Bekijk de beelden van Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder. Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Temptation Island: Love or Leave bekijken bij Gids.tv. Temptation Island: Love or Leave: eerste kampvuur bezorgt de mannen stress Bekijk deze video » Zien: Pijnlijke fout in montage van aflevering Temptation Island: Love or Leave Bekijk deze video »
Temptation Island :
Temptation Island: Love or Leave: Ivo in tranen als hij ziet dat Maris in paniek is


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Temptation Island: Love or Leave: Ivo in tranen als hij ziet dat Maris in paniek is of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV