Vuur zorgt voor stress bij mannen Temptation Island: is een relatie voorbij?

Vuur zorgt voor stress bij mannen Temptation Island: is een relatie voorbij?

Er is een vuurexplosie in Temptation Island: Love or Leave, en dit zorgt voor nogal wat paniek onder sommige mannen. Als er vuur te zien is, betekent dit dat er in de andere villa bij de vrouwen een connectie is gemaakt, of dat iemand heeft laten weten dat het klaar is met haar relatie. De mannen hebben nog geen idee wat er is gebeurd, dus er wordt al volop gespeculeerd. De een maakt zich druk, al gaat een ander weer lekker feesten…

Bekijk de beelden van Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder.

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Temptation Island: Love or Leave bekijken bij Gids.tv.

Vuur zorgt voor stress bij mannen <em>Temptation Island</em>: is een relatie voorbij? Er is een vuurexplosie in Temptation Island: Love or Leave, en dit zorgt voor nogal wat paniek onder sommige mannen. Als er vuur te zien is, betekent dit dat er in de andere villa bij de vrouwen een connectie is gemaakt, of dat iemand heeft laten weten dat het klaar is met haar relatie. De mannen hebben nog geen idee wat er is gebeurd, dus er wordt al volop gespeculeerd. De een maakt zich druk, al gaat een ander weer lekker feesten… Bekijk de beelden van Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder. Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Temptation Island: Love or Leave bekijken bij Gids.tv. Zien: Pijnlijke fout in montage van aflevering Temptation Island: Love or Leave Bekijk deze video » Temptation Island: Love or Leave: Ivo in tranen als hij ziet dat Maris in paniek is Bekijk deze video »
Temptation Island :
Vuur zorgt voor stress bij mannen Temptation Island: is een relatie voorbij?

Actuele video's

Meer actuele video's