Beau gemist? Davina Michelle genoot volop van soloshow in vol Ahoy

Beau gemist? Davina Michelle genoot volop van soloshow in vol Ahoy

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 25 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Davina Michelle is dolblij dat ze eindelijk met haar soloshow in een vol Ahoy heeft opgetreden, zo vertelt ze bij *Beau. In de coronaperiode nam ze wel optredens op in een lege zaal, maar met publiek is het toch een heel ander verhaal. De zangeres vertelt dat het deze keer wel meeviel met de zenuwen, maar normaal heeft ze daar erg veel last van. “Ik kan echt niet eten en word echt bloedchagrijnig. Ik ben twee weken lang niet aanspreekbaar.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Davina Michelle genoot volop van soloshow in vol Ahoy Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 25 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Davina Michelle is dolblij dat ze eindelijk met haar soloshow in een vol Ahoy heeft opgetreden, zo vertelt ze bij *Beau. In de coronaperiode nam ze wel optredens op in een lege zaal, maar met publiek is het toch een heel ander verhaal. De zangeres vertelt dat het deze keer wel meeviel met de zenuwen, maar normaal heeft ze daar erg veel last van. “Ik kan echt niet eten en word echt bloedchagrijnig. Ik ben twee weken lang niet aanspreekbaar.” Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Davina Michelle genoot volop van soloshow in vol Ahoy

Actuele video's

Meer actuele video's