Beau gemist? Domino-ster Lily Hevish laar haar technieken zien

Beau gemist? Domino-ster Lily Hevish laar haar technieken zien

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 25 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

In Beau is Lily Hevish, een beroemde domino-artiest, te gast. Samen met Ruben Nicolai, de presentator van Domino Challenge, vertellen zij over het spelletje domino. Zij laat haar technieken zien, zoals het razendsnel neerzetten van dominostenen. En Nicolai vertelt dat de show vooral niet tuttig wordt…

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder.

De nieuwe spelshow Domino Challenge is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Domino-ster Lily Hevish laar haar technieken zien Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 25 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. In Beau is Lily Hevish, een beroemde domino-artiest, te gast. Samen met Ruben Nicolai, de presentator van Domino Challenge, vertellen zij over het spelletje domino. Zij laat haar technieken zien, zoals het razendsnel neerzetten van dominostenen. En Nicolai vertelt dat de show vooral niet tuttig wordt… Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. De nieuwe spelshow Domino Challenge is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Domino-ster Lily Hevish laar haar technieken zien

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV