Heftig: schutter Texas, Salvador Ramos, kondigde zijn daad aan op Facebook

Heftig: schutter Texas, Salvador Ramos, kondigde zijn daad aan op Facebook

Eerder deze week richtte de 18-jarige Salvador Ramos een bloedbad aan op een school in Texas. Hij schoot negentien kinderen en twee volwassenen dood, zelf is hij door de politie gedood. Er wordt steeds meer bekend over de schutter, nu blijkt dat hij vlak voor zijn daad op Facebook aankondigde dat hij zijn oma zou neerschieten en naar de school zou gaan om daar te schieten. Eerder kwam al naar buiten dat Ramos in het verleden erg werd gepest op school. Hij had geen crimineel verleden, ook was er niets bekend over geestelijke problemen.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Heftig: <em>schutter Texas</em>, Salvador Ramos, kondigde zijn daad aan op Facebook Eerder deze week richtte de 18-jarige Salvador Ramos een bloedbad aan op een school in Texas. Hij schoot negentien kinderen en twee volwassenen dood, zelf is hij door de politie gedood. Er wordt steeds meer bekend over de schutter, nu blijkt dat hij vlak voor zijn daad op Facebook aankondigde dat hij zijn oma zou neerschieten en naar de school zou gaan om daar te schieten. Eerder kwam al naar buiten dat Ramos in het verleden erg werd gepest op school. Hij had geen crimineel verleden, ook was er niets bekend over geestelijke problemen. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Video: Rouwende mensen bij basisschool in Texas: "Zeker 21 doden bij schietpartij" Bekijk deze video » Michiel Vos over bloedbad Texas: "Dader schietpartij werd gepest" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftig: schutter Texas, Salvador Ramos, kondigde zijn daad aan op Facebook

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV