HLF8: Miljuschka Witzenhausen bespreekt nieuwe insteek van Obese

HLF8: Miljuschka Witzenhausen bespreekt nieuwe insteek van Obese

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 25 mei. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

In HLF8 is Miljuschka Witzenhausen te gast om meer te vertellen over Obese, het programma dat zij vanaf 1 juni gaat presenteren. In het programma worden mensen gevolgd tijdens hun afvalrace, maar de insteek van de show is wel degelijk veranderd. Eerder werd de enorme transformatie gevolgd van mensen met extreem overgewicht, maar volgens Miljuschka gaat het nu om een meer realistische levensstijl voor de kandidaten.

Bekijk de video van HLF8 hieronder.

Het nieuwe seizoen van Obese is vanaf woensdag 1 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Obese terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em>: Miljuschka Witzenhausen bespreekt nieuwe insteek van <em>Obese</em> Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 25 mei. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. In HLF8 is Miljuschka Witzenhausen te gast om meer te vertellen over Obese, het programma dat zij vanaf 1 juni gaat presenteren. In het programma worden mensen gevolgd tijdens hun afvalrace, maar de insteek van de show is wel degelijk veranderd. Eerder werd de enorme transformatie gevolgd van mensen met extreem overgewicht, maar volgens Miljuschka gaat het nu om een meer realistische levensstijl voor de kandidaten. Bekijk de video van HLF8 hieronder. Het nieuwe seizoen van Obese is vanaf woensdag 1 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Obese terugkijken bij Gids.tv. Woensdag 1 juni te zien: nieuw seizoen Obese op RTL5, bekijk de trailer (video) Bekijk deze video » Miljuschka Witzenhausen in HLF8 over self love: "Benoem de positieve dingen" Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op HLF8: Miljuschka Witzenhausen bespreekt nieuwe insteek van Obese of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV