Video: Gordon doet carnivoor-dieet en eet alleen nog dierlijke producten

Video: Gordon doet carnivoor-dieet en eet alleen nog dierlijke producten

Donderdag 26 mei 2022 om 13:26

Waar veel mensen hun best doen om minder vlees te eten, heeft Gordon besloten een hele andere kant op te gaan. Hij volgt namelijk een carnivoor-dieet, wat betekent dat hij juist alleen nog maar dierlijke producten eet. De presentator vertelt in een video dat hij dit opmerkelijke voedingspatroon volgt omdat het goed zou zijn voor zijn diabetes. En dat terwijl hij juist zo dol is op vegetarische gerechten…

Bekijk de social media-beelden van Gordon in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Gordon</em> doet carnivoor-dieet en eet alleen nog dierlijke producten Waar veel mensen hun best doen om minder vlees te eten, heeft Gordon besloten een hele andere kant op te gaan. Hij volgt namelijk een carnivoor-dieet, wat betekent dat hij juist alleen nog maar dierlijke producten eet. De presentator vertelt in een video dat hij dit opmerkelijke voedingspatroon volgt omdat het goed zou zijn voor zijn diabetes. En dat terwijl hij juist zo dol is op vegetarische gerechten… Bekijk de social media-beelden van Gordon in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: Gordon probeert weer af te vallen, "twaalf kilo kwijt" Bekijk deze video » Zien: Dit is hoe Gordon meer dan 11 kilo is kwijtgeraakt Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's