De Bevers vanaf donderdag te zien bij RTL 5: 'John heeft nooit stress'

De Bevers vanaf donderdag te zien bij RTL 5: 'John heeft nooit stress'

Donderdag 26 mei 2022 om 14:39

Er is lichtelijke paniek in De Bevers, Kees heeft namelijk een dubbele boeking in de agenda staan. Kees is niet alleen de geliefde van John de Bever, maar ook zijn manager. Hij zit met zijn handen in het haar, maar daar heeft de volkszanger volgens hem geen last van. “John heeft nooit stress”, zegt Kees. “Ik bedoel dat niet lullig, maar jij maakt je nergens druk om.”

Bekijk de beelden van De Bevers hieronder.

De nieuwe realityserie De Bevers is vanaf donderdag 26 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Bevers</em> vanaf donderdag te zien bij RTL 5: 'John heeft nooit stress' Er is lichtelijke paniek in De Bevers, Kees heeft namelijk een dubbele boeking in de agenda staan. Kees is niet alleen de geliefde van John de Bever, maar ook zijn manager. Hij zit met zijn handen in het haar, maar daar heeft de volkszanger volgens hem geen last van. “John heeft nooit stress”, zegt Kees. “Ik bedoel dat niet lullig, maar jij maakt je nergens druk om.” Bekijk de beelden van De Bevers hieronder. De nieuwe realityserie De Bevers is vanaf donderdag 26 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. Eerste beelden realityserie De Bevers: John de Bever doet niks in huishouden Bekijk deze video » John de Bever en Kees in De Bevers: "Wij lopen niet hand in hand" (video) Bekijk deze video »
TV :
De Bevers vanaf donderdag te zien bij RTL 5: 'John heeft nooit stress'

Actuele video's

Meer actuele video's