Video: Waarom weigert Rachel Hazes te praten met RTL Boulevard?

Video: Waarom weigert Rachel Hazes te praten met RTL Boulevard?

Rachel Hazes was woensdag aanwezig bij het feestje van Tino Martin, Donnie en Kriss Kross Amsterdam, die een geweldige hit te pakken hebben met Hazes-liedje 'Uit M'n Bol'. Met RTL Boulevard weigert ze te praten. Hoe komt dat?

Video: Waarom weigert <em>Rachel Hazes</em> te praten met <em>RTL Boulevard</em>? Rachel Hazes was woensdag aanwezig bij het feestje van Tino Martin, Donnie en Kriss Kross Amsterdam, die een geweldige hit te pakken hebben met Hazes-liedje 'Uit M'n Bol'. Met RTL Boulevard weigert ze te praten. Hoe komt dat? Volgens de desk van Boulevard heeft dat te maken door een aantal uitspraken die aan de desk gedaan zijn. Volgens Aran Bade heeft het te maken met uitspraken van Rob Goossens, die zei dat Rachel na al die tijd nog te vaak met "een lijk onder haar arm loopt". Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook BN'ers in het ziekenhuis: Rachel Hazes hoort verschrikkelijk verhaal aan (video) Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis gemist? Rachel Hazes voert gesprek met longkanker-patiënt Bekijk deze video »
Show :
Video: Waarom weigert Rachel Hazes te praten met RTL Boulevard?

Volgens de desk van Boulevard heeft dat te maken door een aantal uitspraken die aan de desk gedaan zijn. Volgens Aran Bade heeft het te maken met uitspraken van Rob Goossens, die zei dat Rachel na al die tijd nog te vaak met "een lijk onder haar arm loopt".

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Waarom weigert Rachel Hazes te praten met RTL Boulevard? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV