Tim Hofman over vervolg The Voice Of Holland: "Je hoort het vanzelf"

Tim Hofman over vervolg The Voice Of Holland: "Je hoort het vanzelf"

De broers Sam, Rijk en Tim Hofman zijn de grote winnaars van de publieksprijzen van de Best Social Awards. BOOS-presentator Tim Hofman deed geheimzinnig over een eventueel vervolg van de aflevering van BOOS over The Voice.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Tim Hofman</em> over vervolg <em>The Voice Of Holland</em>: &quot;Je hoort het vanzelf&quot; De broers Sam, Rijk en Tim Hofman zijn de grote winnaars van de publieksprijzen van de Best Social Awards. BOOS-presentator Tim Hofman deed geheimzinnig over een eventueel vervolg van de aflevering van BOOS over The Voice. Tekst gaat verder onder de video. Vervolg The VoiceHet BNNVARA-programma BOOS kwam in januari van dit jaar naar buiten met de beschuldigingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag van enkele medewerkers van The Voice Of Holland. "Als er een vervolg komt dan hoor je het vanzelf", aldus Tim Hofman over een eventuele vervolgaflevering. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Tim Hofman in College Tour over The Voice-schandaal: 'Het is zo onwerkelijk en zo lelijk' Bekijk deze video » Advocaat Jeroen Rietbergen in zaak The Voice: "Hij wordt vals beschuldigd" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Tim Hofman over vervolg The Voice Of Holland: "Je hoort het vanzelf"

Vervolg The Voice
Het BNNVARA-programma BOOS kwam in januari van dit jaar naar buiten met de beschuldigingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag van enkele medewerkers van The Voice Of Holland. "Als er een vervolg komt dan hoor je het vanzelf", aldus Tim Hofman over een eventuele vervolgaflevering.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's