Mr. Frank Visser doet Uitspraak: 'Recht van overpad ten onrechte gebruikt'

Mr. Frank Visser doet Uitspraak: 'Recht van overpad ten onrechte gebruikt'

In Mr. Frank Visser doet Uitspraak hebben twee buren het met elkaar aan de stok. Er zou namelijk gebruik worden gemaakt van grond die niet van hen is. “Het recht van overpad wordt ten onrechte gebruikt. Terwijl eigenlijk ook de zijkant van het huis gebruikt kan worden en de voordeur.”

Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet Uitspraak hieronder.

Mr. Frank Visser doet Uitspraak is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mr. Frank Visser doet Uitspraak</em>: 'Recht van overpad ten onrechte gebruikt' In Mr. Frank Visser doet Uitspraak hebben twee buren het met elkaar aan de stok. Er zou namelijk gebruik worden gemaakt van grond die niet van hen is. “Het recht van overpad wordt ten onrechte gebruikt. Terwijl eigenlijk ook de zijkant van het huis gebruikt kan worden en de voordeur.” Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet Uitspraak hieronder. Mr. Frank Visser doet Uitspraak is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: Garagehouder is helemaal klaar met zijn klant (video) Bekijk deze video » Zien: Boze Sophie is haar buurvrouw spuugzat (Mr. Frank Visser doet Uitspraak) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's