Video: Jong meisje ernstig gewond bij ongeluk op motorcrossbaan Ritthem

Video: Jong meisje ernstig gewond bij ongeluk op motorcrossbaan Ritthem

Video: Jong <em>meisje</em> ernstig gewond bij ongeluk op <em>motorcrossbaan</em> Ritthem Een jong meisje is vanmiddag ernstig gewond geraakt bij een ongeluk op de motorcrossbaan in Ritthem. Het slachtoffer zou zich in kritieke toestand begeven en is daarom met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Twee ambulanceteams en een traumahelikopter rukten uit. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftige beelden: Overleden TikTokker Lucas Cornelissen in het water gevonden Bekijk deze video » Reacties Losser na platte kar-incident: "Veel mensen op straat en veel bloed" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een jong meisje is vanmiddag ernstig gewond geraakt bij een ongeluk op de motorcrossbaan in Ritthem. Het slachtoffer zou zich in kritieke toestand begeven en is daarom met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Twee ambulanceteams en een traumahelikopter rukten uit.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV