Overlevende schietpartij Texas: "Hij kwam binnen en zei: het is tijd om te sterven"

Overlevende schietpartij Texas: "Hij kwam binnen en zei: het is tijd om te sterven"

Overlevende <em>schietpartij Texas</em>: &quot;Hij kwam binnen en zei: het is tijd om te sterven&quot; Afgelopen dinsdag schoot de 18-jarige Salvador Ramos 19 kinderen en twee leraren dood op hun basisschool in Texas, Verenigde Staten. Eén van de kinderen die de aanslag overleefde, heeft anoniem zijn verhaal gedeeld: "Hij kwam binnen, hurkte en zei: Het is tijd om te sterven. Een meisje uit mijn klas riep om hulp, maar de man hoorde haar en schoot haar dood." Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Rouwende mensen bij basisschool in Texas: "Zeker 21 doden bij schietpartij" Bekijk deze video » Michiel Vos over bloedbad Texas: "Dader schietpartij werd gepest" (video) Bekijk deze video » RTL Nieuws: ontevreden democraat verstoort persconferentie na schietpartij Texas (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Overlevende schietpartij Texas: "Hij kwam binnen en zei: het is tijd om te sterven"

Afgelopen dinsdag schoot de 18-jarige Salvador Ramos 19 kinderen en twee leraren dood op hun basisschool in Texas, Verenigde Staten. Eén van de kinderen die de aanslag overleefde, heeft anoniem zijn verhaal gedeeld: "Hij kwam binnen, hurkte en zei: Het is tijd om te sterven. Een meisje uit mijn klas riep om hulp, maar de man hoorde haar en schoot haar dood."

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Overlevende schietpartij Texas: "Hij kwam binnen en zei: het is tijd om te sterven" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV