Willibrord Fréquin (80) overleden: bekijk zijn laatste gesprek met René van der Gijp

Willibrord Fréquin (80) overleden: bekijk zijn laatste gesprek met René van der Gijp

De spraakmakende televisiemaker Willibrord Fréquin is vandaag overleden. Dit bevestigt zijn familie donderdag aan het ANP. Willibrord was al lange tijd ernstig ziek, hij leed aan een agressieve vorm van de ziekte van Parkinson. De voormalig presentator en journalist werd 80 jaar oud.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Willibrord Fréquin</em> (80) overleden: bekijk zijn <em>laatste gesprek</em> met René van der Gijp De spraakmakende televisiemaker Willibrord Fréquin is vandaag overleden. Dit bevestigt zijn familie donderdag aan het ANP. Willibrord was al lange tijd ernstig ziek, hij leed aan een agressieve vorm van de ziekte van Parkinson. De voormalig presentator en journalist werd 80 jaar oud. Tekst gaat verder onder de video. Willibrord FréquinNaast dat Fréquin leed aan de ziekte van Parkinson had hij ook te maken met hartfalen, dat vertelde hij zelf begin dit jaar in een interview met De Telegraaf. De laatste tijd ging het steeds slechter met Fréquin. Aan tafel bij de talkshow BEAU zei hij begin februari na te denken over euthanasie. Willibrord Fréquin keek altijd met veel plezier naar de talkshow Vandaag Inside: "Als ik René zie, word ik altijd gelukkig." Bekijk de video van Vandaag Inside met Willibrord Fréquin hierboven. Bekijk ook Shownieuws: Frits Huffnagel emotioneel door naderend einde Willibrord Frequin Bekijk deze video » Vandaag Inside: Johan, Wilfred en René steken Willibrord Frequin een hart onder de riem Bekijk deze video »
Nieuws :
Willibrord Fréquin (80) overleden: bekijk zijn laatste gesprek met René van der Gijp

Willibrord Fréquin
Naast dat Fréquin leed aan de ziekte van Parkinson had hij ook te maken met hartfalen, dat vertelde hij zelf begin dit jaar in een interview met De Telegraaf. De laatste tijd ging het steeds slechter met Fréquin. Aan tafel bij de talkshow BEAU zei hij begin februari na te denken over euthanasie. Willibrord Fréquin keek altijd met veel plezier naar de talkshow Vandaag Inside: "Als ik René zie, word ik altijd gelukkig."

Bekijk de video van Vandaag Inside met Willibrord Fréquin hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV