Willibrord Frequin (1941-2022): markant journalist die de confrontatie niet schuwde (video)

Willibrord Frequin (1941-2022): markant journalist die de confrontatie niet schuwde (video)

Donderdag 26 mei 2022 om 18:23

Willibrord Frequin is overleden, de voormalig presentator en journalist werd 80 jaar oud. Het gebeurde 'vredig' in zijn slaap, laat zijn familie weten. Frequin leed al enige tijd aan de ziekte van Parkinson.

Lees verder onder de video.

<em>Willibrord Frequin</em> (1941-2022): markant journalist die de confrontatie niet schuwde (video) Willibrord Frequin is overleden, de voormalig presentator en journalist werd 80 jaar oud. Het gebeurde 'vredig' in zijn slaap, laat zijn familie weten. Frequin leed al enige tijd aan de ziekte van Parkinson. Lees verder onder de video. PersoonlijkheidDe familie van Frequin laat in een verklaring weten: 'In de ochtend van 26 mei, bij het aanbreken van Hemelvaartsdag, is een einde gekomen aan het leven van Willibrord Frequin, de televisiepersoonlijkheid die meer dan een halve eeuw een gezicht gaf aan uiteenlopende programma's.' Frequin kreeg grote bekendheid met zijn werk als verslaggever bij het KRO-programma Brandpunt. In de afgelopen jaren was zijn markante persoonlijkheid te zien in het RTL-reisprogramma Beter Laat Dan Nooit. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside: Johan, Wilfred en René steken Willibrord Frequin een hart onder de riem Bekijk deze video »
Nieuws :

Persoonlijkheid
De familie van Frequin laat in een verklaring weten: 'In de ochtend van 26 mei, bij het aanbreken van Hemelvaartsdag, is een einde gekomen aan het leven van Willibrord Frequin, de televisiepersoonlijkheid die meer dan een halve eeuw een gezicht gaf aan uiteenlopende programma's.' Frequin kreeg grote bekendheid met zijn werk als verslaggever bij het KRO-programma Brandpunt. In de afgelopen jaren was zijn markante persoonlijkheid te zien in het RTL-reisprogramma Beter Laat Dan Nooit.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's