Het Laatste Woord: Willibrord Frequin

Het Laatste Woord: Willibrord Frequin

Het Laatste Woord: Willibrord Frequin Op donderdag 26 mei overleed journalist en mediapersoonlijkheid Willibrord Frequin aan de gevolgen van parkinson. Jeroen Pauw sprak Willibrord in 2020 in het kader van zijn programma Het Laatste Woord. Om 18.10 uur te zien op NPO 1. HemelAfgesproken werd met Willibrord dat het interview pas na zijn overleiden zou worden uitgezonden. Hij vertelt uitgebreid over zijn leven, zijn werk en zijn hoop op een plekje in de hemel. Frequin neemt Pauw mee naar zijn stamkroeg Moeke Spijkstra in Blaricum en naar zijn huis, en vertelt over zijn vriendschappen en liefdes. HoofdenaffaireAan bod komen zijn katholieke jeugd, zijn schokkende ervaringen in oorlogsgebieden als Biafra en Oeganda en het verlies van idealen. Ook geeft hij openheid van zaken over de beruchte ‘Hoofdenaffaire’ uit 1989 die hem zijn hele verdere carrière is blijven achtervolgen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Op donderdag 26 mei overleed journalist en mediapersoonlijkheid Willibrord Frequin aan de gevolgen van parkinson. Jeroen Pauw sprak Willibrord in 2020 in het kader van zijn programma Het Laatste Woord. Om 18.10 uur te zien op NPO 1.

Hemel
Afgesproken werd met Willibrord dat het interview pas na zijn overleiden zou worden uitgezonden. Hij vertelt uitgebreid over zijn leven, zijn werk en zijn hoop op een plekje in de hemel. Frequin neemt Pauw mee naar zijn stamkroeg Moeke Spijkstra in Blaricum en naar zijn huis, en vertelt over zijn vriendschappen en liefdes.

Hoofdenaffaire
Aan bod komen zijn katholieke jeugd, zijn schokkende ervaringen in oorlogsgebieden als Biafra en Oeganda en het verlies van idealen. Ook geeft hij openheid van zaken over de beruchte ‘Hoofdenaffaire’ uit 1989 die hem zijn hele verdere carrière is blijven achtervolgen.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV