Zien: Joshua Nolet schittert halfnaakt op Men's Health-cover

Zien: Joshua Nolet schittert halfnaakt op Men's Health-cover

Zien: <em>Joshua Nolet</em> schittert halfnaakt op <em>Men's Health</em>-cover Wie graag naar halfblote, gespierde mannen kijkt kan z'n geluk niet op want na Nick Schilder en Bachelor Thomas van de Vlugt is het nu de beurt aan Joshua Nolet om de kleren uit te trekken. De Chef'Special-hunk trainde zich de afgelopen weken helemaal suf voor de nieuwste cover van Men's Healt en in bovenstaande video van RTL Boulevard zie je het resultaat. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Joshua Nolet schittert halfnaakt op Men's Health-cover

Wie graag naar halfblote, gespierde mannen kijkt kan z'n geluk niet op want na Nick Schilder en Bachelor Thomas van de Vlugt is het nu de beurt aan Joshua Nolet om de kleren uit te trekken. De Chef'Special-hunk trainde zich de afgelopen weken helemaal suf voor de nieuwste cover van Men's Healt en in bovenstaande video van RTL Boulevard zie je het resultaat.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's