RTL Boulevard: documentaire over kindermoordenaar Michel Stokx geeft nieuwe inzichten

RTL Boulevard: documentaire over kindermoordenaar Michel Stokx geeft nieuwe inzichten

<em>RTL Boulevard</em>: documentaire over kindermoordenaar <em>Michel Stokx</em> geeft nieuwe inzichten Michel Stokx was een van de beruchtste kindermoordenaars van ons land. Hij bekende drie moorden, maar heeft er waarschijnlijk nog veel meer gepleegd. In een nieuwe, ontluisterende documentaire over Stokx komen nabestaanden, maar ook zijn bloedeigen dochter aan het woord. En doet zijn advocaat een bizarre onthulling. De docuserie De Sneeuwman: Geheimen van een Kindermoordenaar is nu te zien op Videoland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Joshua Nolet schittert halfnaakt op Men's Health-cover Bekijk deze video » RTL Boulevard: bekende collega's reageren op het overlijden van Willibrord Frequin Bekijk deze video » Tim Oliehoek in RTL Boulevard: 'Vierde seizoen Stranger Things is minder cute' (video) Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen in RTL Boulevard: 'Ik ben niet alleen maar chagrijnig' (video) Bekijk deze video » Splinter Chabot volgt renovatie Binnenhof op de voet: 'Een bestaand sprookje' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Rolf Sanchez komt na talloze hits eindelijk met debuutalbum (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
RTL Boulevard: documentaire over kindermoordenaar Michel Stokx geeft nieuwe inzichten

Michel Stokx was een van de beruchtste kindermoordenaars van ons land. Hij bekende drie moorden, maar heeft er waarschijnlijk nog veel meer gepleegd. In een nieuwe, ontluisterende documentaire over Stokx komen nabestaanden, maar ook zijn bloedeigen dochter aan het woord. En doet zijn advocaat een bizarre onthulling.

De docuserie De Sneeuwman: Geheimen van een Kindermoordenaar is nu te zien op Videoland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: documentaire over kindermoordenaar Michel Stokx geeft nieuwe inzichten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV