Race Om De Ringen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Race Om De Ringen gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Race om de ringen

Race Om De Ringen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Beau van Erven Dorens presenteert vanaf vanavond het nieuwe programma Race om de ringen, waarin zes stellen met trouwplannen testen hoe sterk hun relatie is. Daarnaast strijden ze tegen andere koppels om de huwelijksreis van hun dromen te winnen. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuwe beelden Race om de ringen: stellen gaan tot het uiterste voor huwelijksreis Bekijk deze video » Eerste aflevering Race om de ringen: de strijd barst op het vliegveld al los Bekijk deze video » JordaniëIn een loeispannende race, dwars door het prachtige Jordanië, nemen de koppels het in verschillende lichamelijk en geestelijk uitputtende, maar zo nu en dan ook hilarische opdrachten tegen elkaar op. Is hun liefde bestand tegen de ontberingen van de woestijn en de stress die deze race met zich meebrengt? En staan ze samen sterk genoeg om de andere stellen te verslaan? CeremonieMeteen na de landing in Jordanië start de race. De stellen moeten dwars door Amman navigeren om zo snel mogelijk bij de finish te komen. Na een emotionele ceremonie, waarbij de geliefden elkaar een ring geven en elkaar plechtig beloven om elkaar te steunen, zet Beau de groep op scherp. En dan wordt het al snel duidelijk dat je deze race niet kunt winnen zonder het juiste verbond. Bekijk ook Race om de ringen: zo zwaar wordt de strijd tussen verloofde stellen in Jordanië Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens over Race om de Ringen: "Kwam door band met kameel" Bekijk deze video »
Uitzending :
Race Om De Ringen gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Beau van Erven Dorens presenteert vanaf vanavond het nieuwe programma Race om de ringen, waarin zes stellen met trouwplannen testen hoe sterk hun relatie is. Daarnaast strijden ze tegen andere koppels om de huwelijksreis van hun dromen te winnen.

Jordanië
In een loeispannende race, dwars door het prachtige Jordanië, nemen de koppels het in verschillende lichamelijk en geestelijk uitputtende, maar zo nu en dan ook hilarische opdrachten tegen elkaar op. Is hun liefde bestand tegen de ontberingen van de woestijn en de stress die deze race met zich meebrengt? En staan ze samen sterk genoeg om de andere stellen te verslaan?

Ceremonie
Meteen na de landing in Jordanië start de race. De stellen moeten dwars door Amman navigeren om zo snel mogelijk bij de finish te komen. Na een emotionele ceremonie, waarbij de geliefden elkaar een ring geven en elkaar plechtig beloven om elkaar te steunen, zet Beau de groep op scherp. En dan wordt het al snel duidelijk dat je deze race niet kunt winnen zonder het juiste verbond.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Race om de ringen

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Race Om De Ringen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV