ZIEN: Acteur Tom Cruise maakt James Corden bang in Top Gun-straaljager!

ZIEN: Acteur Tom Cruise maakt James Corden bang in Top Gun-straaljager!

Vanaf 24 mei draait de film Top Gun Maverick in de bioscopen. Om dit te vieren maakte Tom Cruise een reisje in een straaljager met talkshowhost James Corden. Bekijk hieronder het fragment uit de The Late Late Show with James Corden.

ZIEN: Acteur Tom Cruise maakt James Corden bang in <em>Top Gun</em>-straaljager! Vanaf 24 mei draait de film Top Gun Maverick in de bioscopen. Om dit te vieren maakte Tom Cruise een reisje in een straaljager met talkshowhost James Corden. Bekijk hieronder het fragment uit de The Late Late Show with James Corden. Once-in-a-lifetime!Acteur Tom Cruise (59) pikt James Corden (43) op voor een once-in-a-lifetime reis over de woestijn in een gevechtsvliegtuig. En net wanneer James denkt dat hij het heeft overleefd, vertelt Tom hem dat de twee weer omhoog zullen gaan - dit keer in een jet die geschikt is voor moderne luchtoorlogvoering. Er is niet heel veel twijfel dat Cruise alias Maverick de ervaring zal overleven, maar zal James dat ook doen? Lees hier onze filmrecensie op Gids.tv van Top Gun Maverick Vanaf 24 mei 2022 is de film Top Gun Maverick te zien in de bioscoop. Genre: Actie, Drama. Tijdsduur: 131 minuten. Bekijk hier de eerste trailer van Top Gun: Maverick met Tom Cruise door de geluidsbarrière Bekijk deze video » Video: Lady Gaga - Hold My Hand (Top Gun: Maverick) Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Tom Cruise probeert Top Gun niet overtreffen, maar houdt het authentiek' Bekijk deze video » Mark van Eeuwen genoot van Top Gun: Maverick in Cannes: "Ik vond hem fantastisch!" (BEAU) Bekijk deze video »
Entertainment :
ZIEN: Acteur Tom Cruise maakt James Corden bang in Top Gun-straaljager!

Once-in-a-lifetime!
Acteur Tom Cruise (59) pikt James Corden (43) op voor een once-in-a-lifetime reis over de woestijn in een gevechtsvliegtuig. En net wanneer James denkt dat hij het heeft overleefd, vertelt Tom hem dat de twee weer omhoog zullen gaan - dit keer in een jet die geschikt is voor moderne luchtoorlogvoering. Er is niet heel veel twijfel dat Cruise alias Maverick de ervaring zal overleven, maar zal James dat ook doen?

Lees hier onze filmrecensie op Gids.tv van Top Gun Maverick

Vanaf 24 mei 2022 is de film Top Gun Maverick te zien in de bioscoop. Genre: Actie, Drama. Tijdsduur: 131 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Acteur Tom Cruise maakt James Corden bang in Top Gun-straaljager! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV