Op1 gemist? Catherine Keyl over laatste gesprek met Willibrord Frequin: 'Ik hou van jou'

Op1 gemist? Catherine Keyl over laatste gesprek met Willibrord Frequin: 'Ik hou van jou'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Willibrord Frequin overleed vandaag op 80-jarige leeftijd. De televisiemaker, die bekend werd als verslaggever bij Brandpunt, leed aan de ziekte van Parkinson. In Op1 halen Catherine Keyl en Jeroen Pauw herinneringen aan hem op.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Catherine Keyl over laatste gesprek met <em>Willibrord Frequin</em>: 'Ik hou van jou' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Willibrord Frequin overleed vandaag op 80-jarige leeftijd. De televisiemaker, die bekend werd als verslaggever bij Brandpunt, leed aan de ziekte van Parkinson. In Op1 halen Catherine Keyl en Jeroen Pauw herinneringen aan hem op. Lees verder onder de video. Laatste gesprekVanochtend overleed Willibrord Frequin, een icoon van de Nederlandse televisiejournalistiek. Catherine Keyl sprak hem gister nog. 'Ik kreeg hem aan de telefoon en zei: ik wil even tegen je zeggen dat ik heel veel van je hou. Hij zei: Ik ook van jou.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Catherine Keyl over laatste gesprek met Willibrord Frequin: 'Ik hou van jou'

Laatste gesprek
Vanochtend overleed Willibrord Frequin, een icoon van de Nederlandse televisiejournalistiek. Catherine Keyl sprak hem gister nog. 'Ik kreeg hem aan de telefoon en zei: ik wil even tegen je zeggen dat ik heel veel van je hou. Hij zei: Ik ook van jou.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's