Op1 gemist? Catherine Keyl over laatste gesprek met Willibrord Frequin: 'Ik hou van jou'

Op1 gemist? Catherine Keyl over laatste gesprek met Willibrord Frequin: 'Ik hou van jou'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Willibrord Frequin overleed vandaag op 80-jarige leeftijd. De televisiemaker, die bekend werd als verslaggever bij Brandpunt, leed aan de ziekte van Parkinson. In Op1 halen Catherine Keyl en Jeroen Pauw herinneringen aan hem op.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Catherine Keyl over laatste gesprek met <em>Willibrord Frequin</em>: 'Ik hou van jou' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Willibrord Frequin overleed vandaag op 80-jarige leeftijd. De televisiemaker, die bekend werd als verslaggever bij Brandpunt, leed aan de ziekte van Parkinson. In Op1 halen Catherine Keyl en Jeroen Pauw herinneringen aan hem op. Lees verder onder de video. Laatste gesprekVanochtend overleed Willibrord Frequin, een icoon van de Nederlandse televisiejournalistiek. Catherine Keyl sprak hem gister nog. 'Ik kreeg hem aan de telefoon en zei: ik wil even tegen je zeggen dat ik heel veel van je hou. Hij zei: Ik ook van jou.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Staatssecretaris over drukte Schiphol in Op1: 'Verantwoordelijkheid ligt daar' (video) Bekijk deze video » Maarten van Rossem over overleden zus Sis in Op1: 'Ze mopperde meer dan ik' (video) Bekijk deze video » Op1: techondernemer Ali Niknam vertelt over congres World Economic Forum in Davos Bekijk deze video » Meiltje de Groot in Op1: opbrengst vliegvelden naar kwaliteit en verduurzaming Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Catherine Keyl over laatste gesprek met Willibrord Frequin: 'Ik hou van jou'

Laatste gesprek
Vanochtend overleed Willibrord Frequin, een icoon van de Nederlandse televisiejournalistiek. Catherine Keyl sprak hem gister nog. 'Ik kreeg hem aan de telefoon en zei: ik wil even tegen je zeggen dat ik heel veel van je hou. Hij zei: Ik ook van jou.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Catherine Keyl over laatste gesprek met Willibrord Frequin: 'Ik hou van jou' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV