ZIEN: Vandaag Inside haalt herinneringen op aan Willibrord Frequin

ZIEN: Vandaag Inside haalt herinneringen op aan Willibrord Frequin

Willibrord Frequin is donderdag overleden. De journalist was al een tijd ziek en René van der Gijp had zondag al afscheid genomen: "Ja, wat zeg je dan?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

ZIEN: <em>Vandaag Inside</em> haalt herinneringen op aan <em>Willibrord Frequin</em> Willibrord Frequin is donderdag overleden. De journalist was al een tijd ziek en René van der Gijp had zondag al afscheid genomen: "Ja, wat zeg je dan?" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Fons van der PoelDe biograaf van Willibrord, Fons van der Poel, is - net als Gijp - erg verdrietig: "Het is echt een mentor voor mij geweest. Het is nu net alsof je een vloerkleed onder mij vandaan trekt." Willibrord had volgens de mannen zijn thuiszorg ingesteld op het programma van de mannen: "Hij is er natuurlijk al 20 jaar bij betrokken, op de achtergrond", zegt Derksen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Fons van der Poel
De biograaf van Willibrord, Fons van der Poel, is - net als Gijp - erg verdrietig: "Het is echt een mentor voor mij geweest. Het is nu net alsof je een vloerkleed onder mij vandaan trekt." Willibrord had volgens de mannen zijn thuiszorg ingesteld op het programma van de mannen: "Hij is er natuurlijk al 20 jaar bij betrokken, op de achtergrond", zegt Derksen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV