Vandaag Inside gemist? René en Fons de Poel lachen om verhalen Willibrord Frequin

Vandaag Inside gemist? René en Fons de Poel lachen om verhalen Willibrord Frequin

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? René en <em>Fons de Poel</em> lachen om verhalen <em>Willibrord Frequin</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Biograaf Fons de Poel en René van der Gijp halen herinneringen op aan de donderdag overleden Willibrord: "Als wij gingen eten bij Moeke Spijkstra, dan dronk hij alles door elkaar hé? Ik weet wel dat als we klaar waren, dan liep hij gewoon de deur uit en kon ik de auto niet meer vinden." Derksen doet ook een duid in het zakje: "Weet je die speech op de verjaardag in Rotterdam? Toen leek hij Fidel Castro wel?" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Biograaf Fons de Poel en René van der Gijp halen herinneringen op aan de donderdag overleden Willibrord: "Als wij gingen eten bij Moeke Spijkstra, dan dronk hij alles door elkaar hé? Ik weet wel dat als we klaar waren, dan liep hij gewoon de deur uit en kon ik de auto niet meer vinden." Derksen doet ook een duid in het zakje: "Weet je die speech op de verjaardag in Rotterdam? Toen leek hij Fidel Castro wel?"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV