Maarten van Rossem over overleden zus Sis in Op1: 'Ze mopperde meer dan ik' (video)

Maarten van Rossem over overleden zus Sis in Op1: 'Ze mopperde meer dan ik' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Maarten van Rossem</em> over overleden zus Sis in <em>Op1</em>: 'Ze mopperde meer dan ik' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Begin deze maand overleed kunsthistorica Sis van Rossem onverwacht op 77-jarige leeftijd aan de gevolgen van een val van de trap. Maarten van Rossem vertelt in Op1 over haar. 'Mijn zuster is het beste te karakteriseren als een lastige tweelingzuster. Zij was iets meer van het schelden. Ze was er ook talentvoller in, zeker achter het stuur.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Catherine Keyl over laatste gesprek met Willibrord Frequin: 'Ik hou van jou' Bekijk deze video » Staatssecretaris over drukte Schiphol in Op1: 'Verantwoordelijkheid ligt daar' (video) Bekijk deze video » Op1: techondernemer Ali Niknam vertelt over congres World Economic Forum in Davos Bekijk deze video » Meiltje de Groot in Op1: opbrengst vliegvelden naar kwaliteit en verduurzaming Bekijk deze video »
Talkshow :
Maarten van Rossem over overleden zus Sis in Op1: 'Ze mopperde meer dan ik' (video)

Begin deze maand overleed kunsthistorica Sis van Rossem onverwacht op 77-jarige leeftijd aan de gevolgen van een val van de trap. Maarten van Rossem vertelt in Op1 over haar. 'Mijn zuster is het beste te karakteriseren als een lastige tweelingzuster. Zij was iets meer van het schelden. Ze was er ook talentvoller in, zeker achter het stuur.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maarten van Rossem over overleden zus Sis in Op1: 'Ze mopperde meer dan ik' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV