Busje komt zo

Busje komt zo

Busje komt zo De tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Busje komt zo wijkt uit naar de vrijdagavond, omdat woensdag de documentaire Wild op de Veluwe wordt uitgezonden. In deze aflevering wordt NOS-journalist Ron Fresen verrast op zijn laatste werkdag. TouringcarPaul de Leeuw rijdt in Busje komt zo met een touringcar door Nederland om bijzondere mensen te verrassen. Samen met Hans Kesting en zijn chauffeur Martijn gaat De Leeuw op bezoek bij onbekende én bekende mensen die het verdienen om eens in een het zonnetje gezet te worden. Politiek duiderDeze keer is dat dus onder anderen Ron Fresen, politiek duider van de NOS. Hij wordt op zijn laatste werkdag opgehaald; vanwege prostaatkanker stopt de 63-jarige journalist met werken. Verder gaat er een gezellig trio mee in de bus op weg naar een internationaal beroemd orkest. De bus rijdt van Gilze naar Middelburg en Hilversum. :[broadcast:videos](ids:"444986,444982" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Busje komt zo wijkt uit naar de vrijdagavond, omdat woensdag de documentaire Wild op de Veluwe wordt uitgezonden. In deze aflevering wordt NOS-journalist Ron Fresen verrast op zijn laatste werkdag.

Touringcar
Paul de Leeuw rijdt in Busje komt zo met een touringcar door Nederland om bijzondere mensen te verrassen. Samen met Hans Kesting en zijn chauffeur Martijn gaat De Leeuw op bezoek bij onbekende én bekende mensen die het verdienen om eens in een het zonnetje gezet te worden.

Politiek duider
Deze keer is dat dus onder anderen Ron Fresen, politiek duider van de NOS. Hij wordt op zijn laatste werkdag opgehaald; vanwege prostaatkanker stopt de 63-jarige journalist met werken. Verder gaat er een gezellig trio mee in de bus op weg naar een internationaal beroemd orkest. De bus rijdt van Gilze naar Middelburg en Hilversum.

:[broadcast:videos](ids:"444986,444982" title:"Bekijk ook")

Bekijk hier alle video's en artikelen van Busje komt zo


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV