Podium ZWART gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Podium ZWART gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Podium ZWART

Podium ZWART gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond maakt Omroep ZWART zijn televisiedebuut op NPO 3 met het nieuwe programma Podium ZWART. Dit programma, gepresenteerd door Glen Faria en Veronica van Hoogdalem, is een feestelijke samenkomst van verschillende muziekgenres, kunststijlen en verhalen. GenresWekelijks krijgen verschillende acts het podium, waar zij allen in verschillende settingen hun talent delen. We omarmen de wereld van R&B en hiphop, maar zoeken ook de grenzen op van andere genres zoals afrobeat, latin, reggae, jazz en nog veel meer. Zowel internationale sterren als opkomende artiesten komen voorbij. In de eerste aflevering wordt afgetrapt met rapper Kans, die straalt met een nummer van zijn nieuwe album. Gregory PorterOok wordt iedere week iemand uitgedaagd om een spoken word-performance te maken in zestien regels. In de eerste aflevering is dat Jörgen Raymann. Zangeres Amina maakt haar televisiedebuut op een podium met daarop een serie kunstwerken van Serena Angelista. In de serie, genaamd Unity, staat verbinding centraal. Ook wordt een bezoek gebracht aan Gregory Porter en tot slot treedt singer-songwriter Joshua J. met zijn band op. Bekijk ook Zien: Glen Faria en Jamai Loman zingen Je Bent Niet Alleen in HLF8 Bekijk deze video » Video: Diggy Dex en Glen Faria over nieuwe single 'Kan Het Niet?' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond maakt Omroep ZWART zijn televisiedebuut op NPO 3 met het nieuwe programma Podium ZWART. Dit programma, gepresenteerd door Glen Faria en Veronica van Hoogdalem, is een feestelijke samenkomst van verschillende muziekgenres, kunststijlen en verhalen.

Genres
Wekelijks krijgen verschillende acts het podium, waar zij allen in verschillende settingen hun talent delen. We omarmen de wereld van R&B en hiphop, maar zoeken ook de grenzen op van andere genres zoals afrobeat, latin, reggae, jazz en nog veel meer. Zowel internationale sterren als opkomende artiesten komen voorbij. In de eerste aflevering wordt afgetrapt met rapper Kans, die straalt met een nummer van zijn nieuwe album.

Gregory Porter
Ook wordt iedere week iemand uitgedaagd om een spoken word-performance te maken in zestien regels. In de eerste aflevering is dat Jörgen Raymann. Zangeres Amina maakt haar televisiedebuut op een podium met daarop een serie kunstwerken van Serena Angelista. In de serie, genaamd Unity, staat verbinding centraal. Ook wordt een bezoek gebracht aan Gregory Porter en tot slot treedt singer-songwriter Joshua J. met zijn band op.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV