Race om de Ringen gemist? Emoties hoog tijdens moment van verlangen

Race om de Ringen gemist? Emoties hoog tijdens moment van verlangen

Vrijdag 27 mei 2022 om 09:22

De race om de ringen zal veel van de stellen vergen, daarom roept Beau van Erven Dorens alle stellen nog eens even bij elkaar. Het is belangrijk om alle verlangens naar elkaar uit te spreken en dat levert een hoop emotionele momenten op.

<em>Race om de Ringen</em> gemist? Emoties hoog tijdens moment van verlangen De race om de ringen zal veel van de stellen vergen, daarom roept Beau van Erven Dorens alle stellen nog eens even bij elkaar. Het is belangrijk om alle verlangens naar elkaar uit te spreken en dat levert een hoop emotionele momenten op. Bekijk het fragment van Race om de ringen hierboven. Je kunt alle afleveringen en de interessantste fragmenten van Race om de ringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Beau van Erven Dorens tussen kibbelende stelletjes in nieuw programma Race om de Ringen Bekijk deze video » Eerste aflevering Race om de ringen: de strijd barst op het vliegveld al los Bekijk deze video »
TV :
Race om de Ringen gemist? Emoties hoog tijdens moment van verlangen

Bekijk het fragment van Race om de ringen hierboven. Je kunt alle afleveringen en de interessantste fragmenten van Race om de ringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's