De Bevers: John de Bever is bloedfanatiek met voetbal, maakt met iedereen ruzie

De Bevers: John de Bever is bloedfanatiek met voetbal, maakt met iedereen ruzie

John de Bever is nog steeds een fanatieke zaalvoetballer. En als teamcaptain is hij behoorlijk streng, zo is te zien in De Bevers. “Ik ben bloedfanatiek. Ik maak met iedereen ruzie, want er moet iets gebeuren, ik wil winnen”, aldus de volkszanger, die vroeger professioneel zaalvoetballer was. “Ik ben zo, en als ik zo niet meer ben stop ik met voetballen.”

Bekijk de beelden van De Bevers hieronder.

De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Bevers</em>: John de Bever is bloedfanatiek met voetbal, maakt met iedereen ruzie John de Bever is nog steeds een fanatieke zaalvoetballer. En als teamcaptain is hij behoorlijk streng, zo is te zien in De Bevers. “Ik ben bloedfanatiek. Ik maak met iedereen ruzie, want er moet iets gebeuren, ik wil winnen”, aldus de volkszanger, die vroeger professioneel zaalvoetballer was. “Ik ben zo, en als ik zo niet meer ben stop ik met voetballen.” Bekijk de beelden van De Bevers hieronder. De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. John de Bever bang voor 'eerlijke’ Johan Derksen: "Hoop dat hij mij spaart" (video) Bekijk deze video » De Bevers vanaf donderdag te zien bij RTL 5: 'John heeft nooit stress' Bekijk deze video »
TV :
De Bevers: John de Bever is bloedfanatiek met voetbal, maakt met iedereen ruzie


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Bevers: John de Bever is bloedfanatiek met voetbal, maakt met iedereen ruzie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV