De Bevers: John de Bever is bloedfanatiek met voetbal, maakt met iedereen ruzie

De Bevers: John de Bever is bloedfanatiek met voetbal, maakt met iedereen ruzie

Vrijdag 27 mei 2022 om 11:51

John de Bever is nog steeds een fanatieke zaalvoetballer. En als teamcaptain is hij behoorlijk streng, zo is te zien in De Bevers. “Ik ben bloedfanatiek. Ik maak met iedereen ruzie, want er moet iets gebeuren, ik wil winnen”, aldus de volkszanger, die vroeger professioneel zaalvoetballer was. “Ik ben zo, en als ik zo niet meer ben stop ik met voetballen.”

Bekijk de beelden van De Bevers hieronder.

De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Bevers</em>: John de Bever is bloedfanatiek met voetbal, maakt met iedereen ruzie John de Bever is nog steeds een fanatieke zaalvoetballer. En als teamcaptain is hij behoorlijk streng, zo is te zien in De Bevers. “Ik ben bloedfanatiek. Ik maak met iedereen ruzie, want er moet iets gebeuren, ik wil winnen”, aldus de volkszanger, die vroeger professioneel zaalvoetballer was. “Ik ben zo, en als ik zo niet meer ben stop ik met voetballen.” Bekijk de beelden van De Bevers hieronder. De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. John de Bever bang voor 'eerlijke’ Johan Derksen: "Hoop dat hij mij spaart" (video) Bekijk deze video » De Bevers vanaf donderdag te zien bij RTL 5: 'John heeft nooit stress' Bekijk deze video »
TV :
De Bevers: John de Bever is bloedfanatiek met voetbal, maakt met iedereen ruzie

Actuele video's

Meer actuele video's