Shownieuws staat stil bij het overlijden van Willibrord Frequin

Shownieuws staat stil bij het overlijden van Willibrord Frequin

Donderdag werd bekend dat Willibrord Frequin op 80-jarige leeftijd is overleden aan de ziekte van Parkinson. Ook Shownieuws staat stil bij het overlijden van deze markante tv-maker. Frits Huffnagel was een goede vriend van Frequin, hij vertelt meer over hun contact, ook wordt besproken hoe hij uitgroeide tot een bekende journalist met een unieke manier van tv-maken.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em> staat stil bij het overlijden van Willibrord Frequin Donderdag werd bekend dat Willibrord Frequin op 80-jarige leeftijd is overleden aan de ziekte van Parkinson. Ook Shownieuws staat stil bij het overlijden van deze markante tv-maker. Frits Huffnagel was een goede vriend van Frequin, hij vertelt meer over hun contact, ook wordt besproken hoe hij uitgroeide tot een bekende journalist met een unieke manier van tv-maken. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Vandaag Inside haalt herinneringen op aan Willibrord Frequin Bekijk deze video » Beau herdenkt Willibrord Frequin met hun laatste gesprek over de dood Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV